Stuffado

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/24/1999 - 12:48
Bereidingswijze
Vlees in dobbelsteenjes snijden, bakken
in de olie, alle ingredienten toevoegen,
kruidnagels in de ui steken,de er dan bijdoen en laten stoven tot het v lees gaar is.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Griekse vleesragout
Ingrediƫnten
600 gr. run dvlees, 3 eetlepels oliijfolie
300 gr. gezeefde tomaten, 250 cc. rode
wijn, 3 dl.water1,5 thelepel zout, halve theelepel suiker, halve thelepel oregano, 1 teentje knoflook, 4 kruidnagels,1 grote ui,
400 gr. rijst of macaroni.
Leuke tips
Serveren op voorverwarmde bordenb
met rijs of macaroni.
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Grieks
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
125037
Homepage ID
10524
Smaak
P
Teller
378
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
vlaflip