Craquele Aardapplen Met Mojosaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/24/1999 - 12:35
Bereidingswijze
20-25 min.bakken,tot de aardappelen goudbruin en licht gerimpeld zijn.Tijdens het bakken de plaat met aardappelen 2 keer schudden.Voor de saus:doe knoflook,komijnzaadjes en het paprikapoeder in de kom van de keukenmachine.1 Minuut mengen.Terwijl de motor loopt,olie langzaam in een dun straaltje toevoegen en mengen tot een dikke saus ontstaat.Azijn en heet water toevoegen en nog 1 min.laten mengen.
Aantal personen
5.00
Vertel iets leuks over dit recept
heerlijk voorgerecht
Ingrediƫnten
18 kleine nieuwe aardappelen,1 el.olijfolie,2 tl.zout.Voor de saus:2 tenen knoflook,1tl.komijnzaadjes,1 tl.mild paprikapoeder,8o ml.olijfolie,2 el.witte-wijnazijn,1 el.heet water
Hulpmiddelen & keukengerei
keukenmachine
Leuke tips
Aardappelen warm opdienen met een lepel saus.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Multi-cultureel
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
125035
Homepage ID
4218
Smaak
N
Teller
240
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Oven voorverwarmen op 210 graden.Leg de aardappeltjes in 1 laag op de bakplaat.Olie erover gieten en de plaat schudden om olie goed te verdelen.Zout er gelijkmatig over heen strooien.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
deborah