Bereidingswijze
Bak de rijst in wat olijfolie glazig. Roer de pesto erdoor. Kook de rijst gaar in de bouillon. Roer de laatste 2 minuten de in plakjes gesneden champignons erdoor heen en warm deze even mee.
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
* 200 gram risotto * 1 flinke eetlepel pesto *
* 7 dl kruidenbouillon * 150 gram champignons * olijfolie
* 7 dl kruidenbouillon * 150 gram champignons * olijfolie
Leuke tips
Lekker met een kippetje en paprika uit de oven (staat ook bij mijn recepten)
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
125029
Homepage ID
3137
Smaak
P
Teller
388
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht