Kip In Kaassaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/24/1999 - 11:25
Bereidingswijze
Kipfilets bestrooien met zout en peper. Boter smelten en kipfilets circa 5 minuten rondom bakken. Kip uit pan nemen. Wijn verwarmen. Mosterd en creme fraiche erbij en ook verwarmen. Kip terug in pan leggen. In circa 15 minuten gaar laten worden. Kip uit pan nemen. Geraspte kaas door saus roeren en laten smelten. Kip weer terug in pan leggen.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Soort kaasfondue maar dan met kip.
Lekker en gezellig eten.
Ingrediƫnten
* 2 kipfilets * 25 gram boter * 1 dl witte wijn * 1 bekertje creme fraiche * 1 flinke tl mosterd * 200 gram geraspte Gruyere * zout en peper
Leuke tips
Lekker met stokbrood en een salade met druiven en croutons.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
125027
Homepage ID
3137
Smaak
P
Teller
363
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
xandra