Vier Kruiden Puree

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/24/1999 - 11:24
Bereidingswijze
Hak de sjalotten fijn en stoof ze in de boter. Kruid het gehakt flink en stoof het mee tot het mooi gaar is.
Kook de aardappelen en maak er puree van. Voeg er de kruiden en de spinazie aan toe. Giet er de gekookte melk en het ei bij en mix het geheel. Doe het gehakt in een ovenschotel en breng er de puree boven op. Bestrooien met het kruim van 2 fijngeplette beschuiten en laat gedurende 20 a 30 minuten gratineren in een op 180? voorverwarmde oven.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een alternatief op mijn "luie wijven kost"
Ingrediƫnten
1 kg gemengd gehakt, 8 flink uit de kluiten gewassen aardappelen, 2 sjalotten, 250 g diepvriesspinazie,een goeie greep gehakte peterselie, dito gehakte kervel en dragon, 1 eetlepel ciboulette, 1 ei, 2 deciliter melk, geplette beschuiten, boter, peper en zout
Leuke tips
Een Duvel biertje is daar best lekker bij!
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
125026
Homepage ID
9411
Smaak
N
Teller
1786
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
papzakje