Suikerbrood

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/24/1999 - 09:24
Bereidingswijze
Maak het brooddeeg volgens aanwijzingen op de verpakking.
Na de eerste rijzing het deeg zo plat mogelijk uitdrukken tot een enigszins rechthoekige lap. Verspreid op de lap een flinke hoeveelheid gebroken suikerklontjes. (Breken met een hamer of met je handen). Druk de klontjes in het deeg. Naar smaak kaneel erover.
Deeglap zo strak mogelijk oprollen (probeer zo min mogelijk luchtbellen te laten zitten) en in de ingevette vorm leggen.
Deeg voor de tweede keer laten rijzen. In ongveer 30 minuten gaar bakken.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker weekendbrood.
Ingrediƫnten
1 pak witbroodmix suikerklontjes kaneel
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Brood
Recept ID
125021
Homepage ID
2775
Smaak
Z
Teller
431
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
12
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
teddy