Venkel

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 01/23/1999 - 16:57
Bereidingswijze
maak de venkel schoon door de buitenste bladeren en een deel van de stengels te verwijderen*snijd de knollen in de lengte doormidden en kook ze in water met wat zout in 15-20 minuten gaar*laat de venkel uitlekken en leg ze in een ovenvaste schaal*smelt de boter in de pan en giet dit over de venkel*bestrooi met zout en peper*doe de geraspte kaas er bovenop*in de oven op 200 graden in 15 minuten goudgeel laten worden**
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Venkel in de oven met kaas
Ingrediƫnten
1-2 venkelknollen*25 gr boter*100 gr geraspte kaas*zout*peper
Hulpmiddelen & keukengerei
oven*ovenschaal
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
125017
Homepage ID
2972
Smaak
N
Teller
14045
Waardering aantal
1
Waardering
6
Drank
Uit
Bookmarked
33
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
venkel koken*oven voorverwarmen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
jootje