Peren Met Ijs En Chocoladesaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 01/23/1999 - 16:09
Bereidingswijze
De peren schillen, overlangs halveren en de klokhuizen er mooi uitsnijden. Direct met citroensap besprenkelen tegen verkleuring. De chocolade in stukjes breken, op een diep bord
boven heet water smelten en de koffieroom en de likeur erdoor roeren. Op elk bordje een flinke bol ijs scheppen, er 2 peerhelften op leggen en de chocoladesaus erover schenken.
Garneren met een toef slagroom.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker maar eenvoudig te maken desert.
Ingrediƫnten
4 rijpe handperen
vers, gezeefd citroensap
100 g bittere chocolade
1/2 dl koffieroom
2 eetlepels sinaasappellikeur
1/2 l witte chocolade-roomijs of vanille-roomijs
stijfgeklopte slagroom
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
125015
Homepage ID
1584
Smaak
Z
Teller
1760
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
est_her