bananenmuffins

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 01/23/1999 - 16:05
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200?C.
Bekleed 10 grote muffinvormpjes met papieren vormpjes. Zeef alle droge bestanddelen in een kom. Maak een kuiltje in het midden. Roer het ei, de melk en het zout door elkaar en werk dit door de bloem in de kom. Voeg
eveneens de gesmolten boter toe. Roer alle ingredienten goed door elkaar, maar roer beslist niet te lang. Voeg de banaan erbij.Vul de muffinvormpjes voor driekwart. Bak ze 20 minuten tot een ingestoken satepen er schoon uitkomt.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ik ben in mijn kennissenkring beroemd om mijn bananenmuffins!
Ingrediƫnten
225 gr tarwebloem
1 el bakpoeder
1/2 tl dubbelkoolzure soda
5 el fijne witte suiker
5 el bruine basterdsuiker
1 ei
2 dl melk
snufje zout
50 gr boter, gesmolten
2 grote bananen, geprakt
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
125013
Homepage ID
1584
Smaak
Z
Teller
8408
Waardering aantal
3
Waardering
9
Drank
Uit
Bookmarked
64
Aantal reacties
5
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
est_her