aardappel cordon bleu

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 01/23/1999 - 15:53
Bereidingswijze
Neem de voorgekookte aardappelschijven twee aan twee. Neem een plak kaas en een plak ham en doe deze samen tussen twee aardappelschijven. Steek vast met een prikkertje, haal door de bloem, door het ei en daarna in de cornflakes drukken zodat er een laagje op zit. Doe dit met tot je alle aardappels gehad hebt. (uit 1 grote aardappel haal je 1-2 cordon bleu's)
Bak ze in 10-15 minuten op een matig hoog vuur totdat de cordon bleu's (beet)gaar en bruin krokant gebakken zijn. Let op dat ze niet uit elkaar vallen tijdens het bakken.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Leuk bijgerecht met aardappel, ham en kaas
Ingrediƫnten
4 grote aardappelen
ham
kaas
cornflakes
ei, losgeklopt
bloem
boter om in te bakken
Leuke tips
Lekker met een lepeltje zure room met knoflook en bieslook erdoor geroerd.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
125011
Homepage ID
1584
Smaak
N
Teller
307
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Stamp de cornflakes fijn, maar niet tot gruis. Klop het ei. Strooi bloem op een bord.
Schil de aardappels en snijd ze in plakken van 1 cm dik. Kook ze 5 minuten voor.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
est_her