Gegratineerde Kwarteleitjes In Champignons

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 01/23/1999 - 15:40
Bereidingswijze
Gebruik grote champignons, verwijder de steeltjes en blancheer de champignonhoedjes 3 minuten in kokend water met 1 eetlepel citroensap. Leg reepjes rauwe ham in de champignons en daarop een (3 minuten)
gekookt kwarteleitje. Schep hierover een flinke lepel creme fraiche en bestrooi met Parmezaanse kaas. Laat de gevulde champignons ? 10 minuten in de oven op 200 eC gratineren.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Borrelhapje of Amuse met kwarteleitjes en champignons
Ingrediƫnten
8 grote champignons
1 eetlepel citroensap
reepjes rauwe ham
8 kwarteleitjes
8 flinke lepels creme fraiche
Parmezaanse kaas, geraspt
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
125009
Homepage ID
1584
Smaak
N
Teller
1863
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
18
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
est_her