Sint Jacobsmosselen in Kerrieroom

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 04/20/2007 - 20:51
Bereidingswijze
Fruit het fijngehakte sjalotje glazig in een nootje boter, voeg de sherry erbij en laat die 2 minuten koken. Pocheer de schelpdiertjes 1 minuut in de sherry en haal ze uit de pan. Voeg de peper, zout, room en kerrie toe en laat de saus tot de helft inkoken.
Roer de rest van de boter erdoor en verwarm de mosseltjes in de saus.
Vertel iets leuks over dit recept

Ingrediƫnten

  • 50 gram boter
  • 1 sjalotje
  • 1 dl droge sherry
  • 10 kleine Sint Jacobsmosselen
  • peper uit de molen
  • zout
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • 1 dl room{/list}

Hulpmiddelen & keukengerei
10 lepels
Leuke tips
Leg op iedere lepel een Sint Jacobsmossel en drappeer er wat van de saus erover.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1250089
Homepage ID
37513
Smaak
H
Teller
2455
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snipper het sjalotje fijn.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
keukenlab
Gelegenheid