Sillsallad (Deense Haringtartaar)

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 01/23/1999 - 15:31
Bereidingswijze
3 zoute haringen in blokjes gehakt vermengen met 2 eetlepels creme fraiche, 1 eetlepel fijngehakte dille, zout en peper. Dit over 18
saladecups verdelen en garneren met een takje dille.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Deens borrelhapje met haring
Ingrediƫnten
3 zoute haringen in blokjes gehakt
2 eetlepels creme fraiche,
1 eetlepel fijngehakte dille,
zout en peper
18 saladecups
Leuke tips
Om in Deense sfeer te blijven, serveren met een glaasje gekoelde aquavit.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
125008
Homepage ID
1584
Smaak
Q
Teller
494
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
est_her