limburgse kaas met veldsla

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 01/23/1999 - 15:14
Bereidingswijze
Veldsla wassen en laten uitlekken (eventueel de worteltjes verwijderen).
Dressing maken van fijn gesnipperde ui, peterselie, olie, azijn, mayonaise, suiker en peper.
Gedroogde veldsla op borden schikken en daarover wat dressing doen (niet te veel).
De Limburgse kaas in plakjes op de sla leggen.
Schik de noten om de kaas.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Koud voorgerecht of lunchgerecht.
Ingrediƫnten
120 g. veldsla
1/4 ui
2 eetlepels rode wijnazijn
2 eetlepels notenolie
1 theelepel mayonaise
wat fijngehakte peterselie
1 theelepel fijne kristalsuiker
zwarte peper
200 g. Limburgse kaas
100 g. walnoten of pecanoten
Leuke tips
Met stokbrood en glaasje rode wijn.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
125004
Homepage ID
10644
Smaak
N
Teller
833
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
leonardernest