lamscurry met paprika en courgette

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 01/23/1999 - 14:58
Bereidingswijze
Snijd de lamslappen in blokjes en bak ze in wat olie of boter bruin. De gesnipperde ui en de paprika even meebakken. De uitgeperste knoflook en de kerriepeoeder eventjes meebakken. Deksel op de pan en ong 45 min zachtjes laten stoven.
De laatste 15 min. de in blokjes gseneden courgette toevoegen en zachtjes mee laten stoven, met het deksel van de pan. De zure room met de maizena losroeren en even door het kerrie mengsel roeren. De saus moet licht gebonden zijn.
Op smaak brengen met zout en peper.
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
1 ui - 1 rode paprika - 250 gr lamslappen - 1 kleine courgette - 2 tl kerrie - 1 teen knoflook - 2 dl kruidenbouillion (blokje) - 1/2 bekertje zure room (of yoghurt) - 2 tl maizena - peper en zout
Leuke tips
Lekker met aardappelpuree
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
125002
Homepage ID
6257
Smaak
P
Teller
319
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
mariank