Pittige Gamba'S

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 01/23/1999 - 14:51
Bereidingswijze
de gamba's in de olijfolie ca. 5 minuten bakken, daarna de slagroom, sambal en tomatenketchup toevoegen en nog 5 a 10 minuten laten sudderen zodat het een gebonden, pittige saus wordt
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
gamba's of scampi met een saus van room, tomatenketchup en sambal
Ingrediƫnten
Scampi of gamba's, als voorgerecht circa 5 per persoon,
olijfolie
1/4 slagroom
sambal naar smaak
tomatenketchup
Leuke tips
serveren met warm stokbrood
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
125001
Homepage ID
4086
Smaak
P
Teller
3953
Waardering aantal
2
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
39
Aantal reacties
3
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
janneke