Zeven Lagen Salade

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 01/23/1999 - 14:34
Bereidingswijze
In droge koekenpan ontbijtspek knapperig bakken. Op keukenpapier laten uitlekken. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Sla in smalle reepjes snijden, wassen en goed uitslaan. In kom sausje roeren van mayonaise, yoghurt, melk, suiker en dille. Op smaak brengen met zout en peper. In schaal lagen maken van achtereenvolgens: sla, rauwkost, bosui, doperwten, sausje en kaas. Spek erboven verkruimelen. Salade afgedekt ca 4 uur in koelkast door en door koud laten worden.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Salade van ijsbergsla, wortel, doperwten, belegen kaas en spek.
Ingrediƫnten
100 gram ontbijtspek, 1 bosje bosuitjes, 1/2 kleine krop ijsbergsla, 4 eetlepels mayonaise, 4 eetlepels yoghurt, 2 eetlepels melk, 2 theelepels suiker, 1 eetlepel dille, zout, peper, ca 150 gram wortelrauwkost, 150 gram doperwten (diepvries), 75 gram geraspte belegen kaas.
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
124996
Homepage ID
10727
Smaak
N
Teller
910
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
pilskepeeters