Eenpanspotje Met Kapucijners En Sperzibonen

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 01/23/1999 - 14:33
Bereidingswijze
Speklap in stukjes snijden en knapperig bakken in een beetje boter of olie. De gesnipperde ui even meebakken. De sambal, de tomatenpuree en de bouilon toevoegen.
Even doorroeren. De sperzibonen e de kapucijners toevoegen en even goed doorroeren. Deksel op de pan en 10 min. zachtjes laten sudderen.
Aantal personen
1.00
Ingrediƫnten
1 ui - 1 speklap - potje kapucijners (netto ong. 185 gr) - potje sperzibonen (1netto 185 gr) - mespunt sambal - el tomatenpuree - 1 dl kruidenbouillon (blokje)
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124995
Homepage ID
6257
Smaak
P
Teller
425
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
sperzibonen en kapucijners laten uitlekken
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
mariank