Biefstuk Met Roze Pepersaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 01/23/1999 - 14:31
Bereidingswijze
De bouillon en rode wijn samen inkoken tot ca. 1/3.
1 goede eetlepel roze pepers erbij, van het vuur af of op een plaatje laten trekken.
Biefstukken braden met weinig boter, uit de pan halen en in de oven warmhouden.
Met weinig water blussen en inkoken tot een beetje sausdikte.
Rest van de saus erbij, even inkoken.
Twee eetlepels creme fraiche er doorheen kloppen.
Saus over de biefstukken verdelen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Biefstuk (bij voorkeur van de haas) verras je vrienden met deze originele saus van roze pepertjes en creme fraiche
Ingrediënten

 1 deciliter rode wijn (mag meer zijn ? 2 glazen)
 1 deciliter bouillon (? 1 glas)
 1 goede eetlepel roze pepers
 2 eetlepels creme fraiche
 4 biefstukken van de haas (of kogel)

Hulpmiddelen & keukengerei
Geen hulpmiddelen nodig
Leuke tips
Lekker met haricots verts en gebakken aardappeltjes.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124994
Homepage ID
4086
Smaak
P
Teller
6723
Waardering aantal
3
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
34
Aantal reacties
5
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Bouillon maken, kan van tablet, maak hem dan wat sterker, bv: 1 tablet / 300 dl water.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
janneke