Rundersosijsjes Met Puree, Bieten En Uiensaus.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 01/23/1999 - 14:25
Bereidingswijze
Ui pellen en in ringen snijden. Bieten schillen en in blokjes snijden. In pan bieten met sinaasappelsap ca 10 minuten zachtjes koken. Djahe erdoor roeren. In grote koekenpan boter verhitten. Sosijsjes en uienringen ca 8 minuten bakken. Sosijsjes regelmatig keren, uienringen af en toe omscheppen. Aardappels koken. Tezamen met melk en peper tot puree stampen. Sosijsjes uit pan op bord scheppen en eventueel onder aluminiumfolie warm houden. Aan uienringen 4 dl water en mosterd toevoegen en aan de kook brengen. Sauspoeder erdoor roeren en laten binden.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Snel en makkelijk recept.
Ingrediƫnten
2 kleine uien, 600 gram gekookte bieten, 2 dl sinaasappelsap, 25 gram boter, 8 rundersosijsjes, aardappels, melk, peper, 2 eetlepels mosterd, 2 zakjes champignonssaus (cup-a-sauce, Royco), 1 theelepel djahe.
Leuke tips
Aardappelpuree en bieten over vier borden verdelen. Sosijsjes ernaast leggen. Uiensaus erover verdelen.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124991
Homepage ID
10727
Smaak
N
Teller
294
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
pilskepeeters