Rookworstgoulash

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 01/23/1999 - 10:31
Bereidingswijze
Spek in dunne reepjes knippen. In schaal spek afgedekt met keukenpapier in ca 3 minuten op vol vermogen uitbakken. Intussen uien pellen en snipperen. Paprika's schoonmaken, wassen en in stukjes snijden. Uien en paprika's door spek scheppen. Knoflook pellen en erboven uitpersen. In magnetron afgedekt ca 4 minuten op vol vermogen verwarmen. Intussen rookworst in plakjes snijden. Erdoor heen scheppen: paprikapoeder, wijn, gezeefde tomaten, bouillonpoeder, komijn en rookworst. Goulash afgedekt in ca 10 minuten op vol vermogen door en door heet en gaar laat worden. Zure room in kommetje doen en apart erbij geven.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Goulash van rookworst, spek, uien en paprika uit de magnetron.
Ingrediƫnten
50 gram ontbijtspek, 2 kleine uien, 1 rode paprika, 1 groene paprika, 2 teentjes knoflook, 2 vacuumverpakte rookworsten (2 x 1 persoonsverpakking), 1 eetlepel paprikapoeder, 1 dl droge rode wijn, 8 dl gezeefde tomaten (pak), 2 theelepels kruidenbouillon, 1 theelepel gemalen komijn, 4 eetlepels zure room.
Leuke tips
Serveren met rijst en doperwten.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124973
Homepage ID
10727
Smaak
N
Teller
240
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
pilskepeeters