Tournedos Met Gorgonzolasaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 01/23/1999 - 09:19
Bereidingswijze
In pan wijn en slagroom zachtjes verwarmen.
Gorgonzola erboven verkruimelen en al roerend op zacht vuur laten
smelten. Saus nog 5 minuten zachtjes verwarmen. Op smaak brengen met
peper. Tournedos droogdeppen met keukenpapier. In pan boter
verhitten.
Tournedos in 4 minuten ros? bakken, halverwege keren.
Tournedos bestrooien met zout en peper. Met scherp mes in dunne plakjes
snijden.
Verdelen over 4 boorden, een paar lepels saus over het vlees gieten, de rest van de saus apart in een sauskom erbij geven.
Kappertjes erover strooien. Garneren met basilicum.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk stukjevlees met een verukkelijk.
Ingrediƫnten
4 tournedos
3 eetlepels droge witte wijn
1 bekertje slagroom (125 ml)
125 g gorgonzola
(versgemalen) peper
40 g boter
zout
4 theelepels kappertjes (potje 60 g, Royal Mail)
1/2 zakje verse basilicum (15 g)
keukenpapier
Leuke tips
Lekker met boontjes en
tagliatelle.
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124971
Homepage ID
2775
Smaak
N
Teller
548
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
teddy