Sjalotjes Met Champignons

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/22/1999 - 22:19
Bereidingswijze
Pel de sjalotjes en snijd ze in halve ringen van ca. 1/2 cm. dik.Verhit de helft van de boter in een braadpan en fruit de sjalotjes. Roer de gepureerde tomaten en de suiker erdoor en laat de sjalotjes, met de deksel op de pan nog zachtjes 30 min. pruttelen.Borstel intussen de champignons schoon en halveer de grote exemplaren of snijd ze in vieren.Verhit de rest van de boter in een koekepan en bak de champignons ca. 5 minuten. Bestrooi ze naar smaak met zout, peper en chilipoeder. Roer de champignons door de sjalotjes en laat het geheel, met de deksel op de pan, in nog ca. 15 min. zachtjes gaar pruttelen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Saus voor bij kalfs-/varkensvlees
Ingrediƫnten
300 gr. - sjalotjes - 50 gr. boter - 300 gr. tomaten - 1 tl. suiker - 300 gr. champignons - zout en peper - chilipoeder - 2 eetl. gesnipperde peterselie.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
124960
Homepage ID
4631
Smaak
N
Teller
191
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
esthe