Turkse ribbetjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/22/1999 - 21:57
Bereidingswijze
Bak de ribbetjes in olijfolie goed bruin.Blus het af en voeg de in ringen gesneden uien toe. Laat de ribbetjes nu een tijdje staan op een zacht vuur.Stoof ze bijna gaar . Maak een saus door de salie,uitgeperste knoflook, zout en peper door de yoghurt te mengen.Vet een ovenschaal in en verdeel de olijven, feta en de pitabroodjes over de bodem.Nu kunnen de ribbetjes met de meegestoofde uien hier op verdeeld worden. Giet nu de saliesaus over de ribbetjes en zet de schotel in een voorverwarmde oven (175 gr.).Na ongeveer 20 tot 30 min. kan de schotel uit de oven.
Aantal personen
3.00
Ingrediƫnten
1 kg. varkensribbetjes - 2 uien - 2 ons fetablokjes - 15 olijven - 1/2 l. volle yoghurt - 2 tenen knoflook - 3 eetl. salie - olijfolie - peper en zout 2 a 3 in stukjes gesn. pitabroodjes.
Hulpmiddelen & keukengerei
ovenschaal
Leuke tips
Serveer er Turks brood,salade en knoflooksaus bij.
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Turks
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124959
Homepage ID
4631
Smaak
N
Teller
413
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
esthe