Moskhari Stifatho

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/22/1999 - 19:08
Bereidingswijze
Af en toe wat bouillon erbij gieten
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
kalfsragout
Ingrediƫnten
3 el olijfolie,4 uien,2 teentjes knoflook,800 gr.kalfsvlees,4 ontvelde tomaten,1.25 dl.witte wijn,3.7 tot 5 dl.kippenbouillon,zout en peper.
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Grieks
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124952
Homepage ID
4218
Smaak
N
Teller
128
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De olijfolie verhitten,uien en teentjes knoflook pellen,fijnsnipperen en in de olie glazig fruiten.Het kalfsvlees in blokjes snijden en onder voortdurend omscheppen bruin braden.de tomaten in stukjes snijden en toevoegen.Witte wijn en wat van de bouillon toevoegen.Het vlees met zout en peper op smaak brengen en op een laag vuur in 2 to 2,5 uur gaar smoren.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
deborah