Grissini

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/22/1999 - 16:23
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 230 C. Rol het deeg uit tot een dunne lap van 25

X 35 cm en snijd hieruit 35 reepjes van 1 cm breed en 25 cm lang. Rol ze

tussen uw handen en leg ze op een ingevette bakplaat. Bak ze in 12

minuten knapperig.

Voor: circa 35 grissini
Aantal personen
35.00
Vertel iets leuks over dit recept
Grissini
Ingrediƫnten
1 portie deeg voor volkorenbrood, gemaakt van 3 delen volkorenmeel en 1

deel bakkersbloem

3 el olijfolie, door het deeg gekneed
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Brood
Recept ID
124941
Homepage ID
2355
Smaak
N
Teller
104
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
sylvia