Gemengde Visschotel

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/22/1999 - 16:02
Bereidingswijze
Maak de inktvis schoon en snijd ze in ringetjes van 2,5 cm.
Snijd de visfilet in stukjes van 2,5 cm.
Snijd de selderijstengel in schuine stukjes van 2,5 cm.
Meng de wijn, zout, eiwit, gember en ma?zena goed door elkaar.
Voeg de garnalen en de vis toe.
Zeef het vocht eruit en bewaar dit.
Blancheer de peultjes 1 minuut in kokend water en laat ze uitlekken.
Verhit de olie in de wok.
Frituur de garnalen, vis en inktvis 2 minuten.
Haal ze met een schuimspaan uit de olie en laat ze op keukenpapier uitlek-
ken.
Haal de olie, op een eetlepel na, uit de wok.
Verhit de olie weer goed en roerbak de wortel en selderie 3 minuten.
Voeg de peultjes toe en roerbak nog drie minuten.
Voeg het vismengsel en het vocht toe en blijf voorzichtig scheppen tot het
door en door heet is.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Met verschillende vissoorten.
Ingrediƫnten
250 gr garnalen
100 gr peultjes
100 gr inktvis
100 gr visfilet
1 selderijstengel
1 theelepel gemberpoeder
1/2 theelepel zout
1 eetlepel witte wijn
1 eiwit
1 theelepel maizena
olie om te frituren
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124933
Homepage ID
2775
Smaak
N
Teller
268
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
teddy