witte koolschotel

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/22/1999 - 15:22
Bereidingswijze
Vermeng de gekookte kool met de gefruitte ui en de tomatenpuree. Doe om en om in ovenschotel, koolmengsel, aardappelpuree en geruld gehakt, eindig met kool.
Bestrooi met pittig geraspte kaas en laat in de oven goed heet en mooi bruin worden
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
600 gram gesneden wittekool, aardappelpuree( uit een zakje), 1 grote ui, 1 blikje tomatenpuree, 400 gram gehakt, pittige geraspte kaas, droge witte wijn
Hulpmiddelen & keukengerei
Ovenschotel en oven
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
124929
Homepage ID
1875
Smaak
P
Teller
1939
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
21
Aantal reacties
4
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Kool koken in water met wittewijn. afgieten en uit laten lekken. Aardappelpuree maken volgens gebruiksaanwijzing. Gehakt rul bakken. Ui snipperen en fruiten.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
andrea