Olijfbrood Met Zongedroogde Tomaten

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/22/1999 - 15:20
Bereidingswijze
Maak het deeg en kneed er het maismeel en de olie van de tomaten door.
Laat het deeg afgedekt rijzen tot het dubbele volume. Sla er de
luchtbellen uit. Kneed er de helft van de tomaten door. Rol het deeg uit
en verdeel er de rest van de tomaten over. Rol de deeglap op als een
rollade en vul hiermee 2 broodblikken van 1/2 liter inhoud. Laat de
broden afgedekt rijzen tot het dubbele volume.
Kerf de bovenkanten van de broden in. Plaats een bakblik met
kokend water onderin de oven. Bak de broden 45 minuten. Laat ze afkoelen
op een rooster.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heel apart.
Ingrediƫnten
1 portie deeg voor focaccia, staat ook op mijn pagina.
50 gr maismeel
200 gr zongedroogde tomaten op olie, kleingesneden
2 el olijfolie (uit de pot met tomaten)
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Brood
Recept ID
124928
Homepage ID
2775
Smaak
N
Teller
307
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
teddy