Shepherd's Pie

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/22/1999 - 14:57
Bereidingswijze
Oven voorverwarmen op 180?C. Aardappelpuree (van ca. 1 kg aardappels, instant puree kan ook) maken. Lamsgehakt rul bakken. Ui klein snijden en mee bakken. Champignons in plakjes snijden en ook mee bakken. Ketchup, mosterd en (onverdunde) soep erdoorheen roeren en ca. 5 minuten zachtjes laten pruttelen. Doperwten afgieten en erdoorheen roeren. Eventueel wat zout en peper erbij. In een ovenschaal scheppen en bedekken met aardappelpuree. Puree bestrijken met een losgeklopt ei en bestrooien met geraspte oude kaas. Ca. 40 minuten in de oven lichtbruin en door en door heet bakken.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ovenschotel van lamsgehakt, champignons, doperwten en aardappelpuree
Ingrediƫnten
1 kilo aardappels,
melk,
1 ei,
geraspte kaas,
400 gram lamsgehakt,
1 bakje champignons,
1 ui,
1 blik geconcentreerde champignonsoep (? 375 ml),
1 blik doperwten (? 400 gram),
2 theelepels mosterd,
3 a 4 eetlepels tomatenketchup.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
124919
Homepage ID
4802
Smaak
N
Teller
580
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
teitsma