Zomerstoofschotel Met Shoarmavlees

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/22/1999 - 14:35
Bereidingswijze
In kom mix met tomatensap ca 10 minuten laten wellen. Intussen komkommer wassen, in lengte halveren, zaadlijst verwijderen en helften in blokjes snijden. In pan boter verhitten. Vlees in ca 2 minuten rondom bruin bakken. Uit pan op bord scheppen. In dezelfde pan aardappelpartjes al omscheppend ca 5 minuten bakken. Vlees, komkommer en paprika toevoegen. Mix met vocht erdoor roeren, aan de kook brengen en schotel afgedekt ca 10 minuten zachtjes laten stoven. Peterselie erboven fijnknippen.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Snel eenpansgerecht, dat ook 's winters gegeten kan worden.
Ingrediƫnten
1 zakje mix voor chili con carne, 2 dl tomatensap, 1 komkommer, 1 rode paprika, 3 eetlepels boter, 250 gram shoarmavlees, 1/2 pak aardappelpartjes (a 750 gram), 4 takjes peterselie.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124911
Homepage ID
10727
Smaak
P
Teller
399
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
pilskepeeters