Lamskoteletten Met Honingsaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/22/1999 - 13:43
Bereidingswijze
Snijd het meeste vet van de koteletten en maak met een scherp mesje
sneetjes in het vlees.
Pel de knoflook, snijd hem in dunne reepjes en steek die in de sneetjes in
het vlees.
Roer de ketjap, sherry en honing door elkaar en smeer de helft hiervan op
de koteletten.
Leg deze in een ondiepe ovenvaste schaal zo naast elkaar dat de botten
naar het midden van de schaal liggen.
Laat de koteletten onafgedekt in 10 minuten op 750 w gaar worden en smeer ze
halverwege nogmaals met de rest van het honingmengsel in.

Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Snel klaar in de magnetron.
Ingrediƫnten
4 lamskoteletten
1 teentje knoflook
peterselie
1 eetlepel ketjap
1 eetlepel sherry
2 eetlepels honing
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Grieks
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124902
Homepage ID
2775
Smaak
N
Teller
629
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
teddy