Deegrol Met Spinazie En Geitenkaas

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/22/1999 - 10:04
Bereidingswijze
Meng spinazie met de knoflookkruiden, de pijnboompitten en de geitenkaas (kleingesneden) samen met wat peper. Spreid 2 vellen fillodeeg achterelkaar uit. Smelt wat roomboter en bestrijk het deeg hiermee. Leg nieuwe vellen erop en herhaal dit. Schep de vulling erop en rol het deeg op. Plak de naden en zijkanten met water dicht en bestrijk de rol met boter. Bak in 200 graden ongeveer 25 minuten.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een heerlijk vegetarisch hoofdgerecht
Ingrediƫnten
450 gram ontdooide spinazie, 2 tl. kruidenboterkruiden, 2 el geroosterde pijnboompitten, 200 gram zachte geitekaas (bettine blanc) 111 pak fillodeeg, roomboter
Leuke tips
Lekker met tomaten/uiensalade met olijven.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124887
Homepage ID
9511
Smaak
N
Teller
585
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
diepvriesspinazie in zeef goed uitdrukken, fillodeeg laten ontdooien.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
titialouise