Kerriekool Met Spekjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/21/1999 - 23:47
Bereidingswijze
Snipper de ui en fruit in de olie tot het glazig ziet. Doe de kool erbij en stoof het in aanhangend water, kerrie en nog een klein scheutje olie of klontje boter in een kwartiertje gaar. Bak ondertussen de spekreepjes uit zodat ze lekker knapperig zijn. Strooi dit over de groene kool met eventueel nog wat seroendeng.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Groene kool met kerrie, uitgebakken spekjes en aardappelpuree
Ingrediƫnten
groene kool; ui; spekreepjes; 1 a 2 eetl. kerriepoeder; zout; peper
Leuke tips
Serveren met aardappelpuree
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124874
Homepage ID
2427
Smaak
N
Teller
577
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Meng de gesneden groene kool met 1 el zout en laat het 5 minuutjes staan.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
suziwan