Hartige Broccoli/Peren Taart

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/21/1999 - 21:54
Bereidingswijze
Verdeel de plakjes peer over de bodem.
Meng de broccoli met de noten en verdeel deze over de peer.
Klop de eieren met de slagroom,het bouillonpoeder,peper en aromat of zout.
Schenk het mengsel over de taart en dek het af met de plakken kaas.
Bak de taart iets onder het midden in de voorverwarmde oven in ca. 45 min bruin en gaar.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekkere hartige taart met broccoli gemengd met cashewnoten,slagroom,ei op een bodem van peren.
Ingrediƫnten
6 plakjes diepvriesbladerdeeg
500 g broccoli
aromat,peper naar smaak
100 g cashewnoten
100 g belegen kaas
2 handperen of 1 blik peren
2 eetlepels bloem
3 eetlepels paneermeel
3 eieren
1/2 dl slagroom
1 eetlepel bouillonpoeder
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
124869
Homepage ID
11032
Smaak
N
Teller
6179
Waardering aantal
1
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
20
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Neem een appeltaartvorm smeer deze in met boter en bestuif deze aan de binnenkant met bloem.
Bekleed de vorm met het ontdooide bladerdeeg en bedek de bodem met paneermeel.
Maak de Broccoli schoon en verdeel het in kleine roosjes.
Kook dit in circa 5 minuten gaar en giet het af.
Hak de noten grof.
Schil de peren verwijder het klokhuis en snij de peer in plakjes.
Verwarm de oven voor op 225 GR.C
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
rob_d