Rosbief In Maderasaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/21/1999 - 21:54
Bereidingswijze
1, Wrijf de rosbief in met peper Verhit de boter in een braadpan en bak de rosbief rondom bruin Braad de rosbief met het deksel schuin op de pan in ca 25 minuten
rose: keer het vlees regelmatig

2, Leg de rosbief op een plank, Bestrooi het vlees met zout en laat het onder aluminiumfolie ca, 10 minuten rusten,
3, Blus het bakvet af met de madera Roer de creme fraiche erdoor en laat het geheel 1-2 minuten inkoken tot een lichtgebonden saus, Breng op smaak met zout en peper,
4, Snijd de rosbief in dunne plakken en leg deze dakpansgewijs op vier voorverwarmde borden, Schenk de saus erover,

Opmerking : Laat een takje rozemarijn in de saus meekoken.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
600 g rosbief peper 50 g boter zout 0,5 dl madera 125 ml creme fraiche
Leuke tips
Lekker met Aardappelpuree en broccoli
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124868
Homepage ID
10142
Smaak
N
Teller
543
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
jeroen_dekker