Knoflookolie 2.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/21/1999 - 21:44
Bereidingswijze
- Pel de knoflook, snijd de steelaanzet eraf en doe ze in een pan met goede olijfolie.
- Verwarm de olie tot 60 graden C., gebruik een kookthermometer, en houd deze temperatuur enkele minuten aan.
- Giet olie en knoflook in een goed schoongemaakt fles en laat deze minstens een week staan.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
10 teentje(s) knoflook
0.50 liter(s) olie (olijf extra virgin)
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
124866
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
193
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes