Italiaanse Eieren In 'T Potje.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/21/1999 - 21:38
Bereidingswijze
- Rooster het stokbrood.
- Oven voorverwarmen op 175 graden C.
- Pesto, salami in reepjes en Parmezaanse kaas over 4 vormpjes verdelen.
- In elk vormpje 1 ei breken.
- Zout, peper en slagroom over vormpjes verdelen.
- Vormpjes in midden van de oven zetten en in ca. 10 minuten laten stollen (dooier mag iets zacht zijn).
- Eieren bestrooien met bieslook.
- Serveren met geroosterd stokbrood.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
4 eetlepel(s) pesto
50 gram salami (iets dikker plak)
4 eetlepel(s) kaas Parmezaanse (geraspt
4 stuk(s) eieren
naar smaak zout
naar smaak peper
4 eetlepel(s) slagroom
2 eetlepel(s) bieslook (fijngehakt)
4 stuk(s) stokbrood (grote plakken)
Hulpmiddelen & keukengerei
4 stuk(s) soufflevormpjes (klein)
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
124864
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
422
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes
Gelegenheid