engelse farmers lunch.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/21/1999 - 20:24
Bereidingswijze
- Snijd de kaas in vier puntjes.
- Snijd de appels in partjes.
- Volkorenbrood met boter besmeren en diagonaal doormidden snijden.
- Brood op borden schikken.
- Kaas, pickles, bleekselderij, appel en eventueel coleslaw of selderijsalade er omheen schikken.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
8 stuk(s) volkorenboterham
4 eetlepel(s)bona halfvol
300 gram kaas Stilton
4 eetlepel(s) pickels (zoetzuur groente
4 stengel(s) bleekselderij
2 stuk(s) appel (geschild)
EVENTUEEL
200 gram coleslaw
OF
200 gram selderijsalade
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Engels
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
124843
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
1815
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes