Chili-Studentenprut.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/21/1999 - 20:19
Bereidingswijze
- Snij de Spaanse pepers in ringetjes.
- Doe in een hoge braadpan met scheut sla-olie, en maak goed heet.
- Prak dan een pakje rundergehakt erdoor, en doe er de paprika bij.
- Even flink bakken en roeren.
- Dan een zakje droge Knorr Chilikruiden erdoorheen roeren, direct hierna ook een blik capucijners (incl. vocht) en een blik ananasstukjes (incl. vocht).
- Doe er ook nog een mok heet water bij, zodat het geheel een stevig soepkarakter krijgt.
- Flink stoken en koken.
- Dan het gas zachter en nog 10 min. zachtjes laten doorpruttelen totdat het een beetje dikker wordt.
- Serveren met sla.
- Opmerkingen:
- Met kidneybonen wordt het beter.
- Eventueel kun je er ook nog een in stukjes gesneden dikke hamplak doorheen doen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Recept van internet
Ingrediƫnten
3 stuk(s) pepers (Spaans)
naar smaak olie
naar smaak gehakt (runder)
1 stuk(s) paprika (rood in blokjes)
1 zakje(s) chilikruiden
1 blik(ken) capucijners (blik)
1 stuk(s) ananasstukjes (blik)
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124839
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
177
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes