Carne Con Chili.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/21/1999 - 20:09
Bereidingswijze
- Pel de uien en snijd ze in ringen, pel en snipper de knoflook.
- Verwijder de zaadjes uit de pepertjes en hak ze fijn.
- Snijd het vlees in smalle reepjes.
- Verhit de olie en bak het vlees met de uien, de knoflook en wat zout goudbruin.
- Braad het vlees ca. 20 minuten zachtjes.
- Voeg de pepertjes toe en bestrooi het vlees met de bloem.
- Schenk 2, 1/2 dl kokend water in de pan en voeg de oregano, het citroensap en de djinten toe.
- Laat het gerecht nog 10 minuten zachtjes sudderen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Chili van varkensvlees.
Ingrediƫnten
2 stuk(s) uien
3 teentje(s) knoflook
2 stuk(s) pepers (rood)
1 stuk(s) pepers (groen)
2 eetlepel(s) olie
750 gram varkensvlees
naar smaak zout
1 eetlepel(s) bloem
1 theelepel(s) oregano
1 eetlepel(s) citroensap
0.50 theelepel(s) djinten
Leuke tips
- TIP: serveer bij zo'n stevige Mexicaanse maaltijd goed gekoeld bier of een stevige wijn uit de Roussillon of Languedoc
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Mexicaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124833
Homepage ID
3885
Smaak
P
Teller
465
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes