Appelboter Met Citroen

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/21/1999 - 20:06
Bereidingswijze
- Mix alle ingredienten, behalve de citroenmelisse in een kom tot een gladde massa.
- Roer op het laatst de fijngehakte citroenmelisse erdoor.
- Laat de boter in minimaal 2 uur koud en hard worden
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
250 gram boter (zacht), 4 eetlepel(s) stroop (appel), 1 eetlepel(s) citroensap, 1 eetlepel(s) citroenmelisse fijngehakt
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
124831
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
225
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes