Citroenkip

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 01/20/1999 - 11:52
Bereidingswijze
kip droogdeppen en door mengsel van bloem, oregano en kleingesneden basilicum wentelen.
3/4 deel olijfolie en 1/4 deel boter heet laten worden in hapjespan. Kip aan beide zijden bruin bakken. Afblussen met scheutje witte wijn en ong. 20 minuten gaar laten sudderen.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker fris bij bv pasta
Ingrediƫnten
2 enkele kipfilets, bloem, oregano, verse basilicum, olijfolie, boter, droge witte wijn, vers citroensap (uit flesje kan ook).
Leuke tips
Lekker met frisse veldsla en spaghetti met knoflook en peterselie.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124665
Homepage ID
9511
Smaak
U
Teller
665
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
kip minimaal 4 uur in citroensap laten marineren.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
titialouise