Risotto Met Champignons

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 01/20/1999 - 11:37
Bereidingswijze
kook de rijst gaar met het boillionblokje.
ham in blokjes snijden en even bakken in de olie, de champignons in plakken snijden en deze bij de ham voegen en een paar min. meelaten bakken. bestrooien met zout en peper naar eigen smaak. de rijst, in de koekepan bij de ham en champignons voegen.
aanlengen met de melk en besrooien met bieslook.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
dit is en "slank" gerecht
Ingrediƫnten
100 gr. gekookte ham, 200 gr. zilvervliesrijst, 150 gr. champignons naar keuze, een mager blokje bouillion, 2 eetl.magere of halfvolle melk, (verse)bieslook, 1 eetl. olie, zout en (witte) peper.
Hulpmiddelen & keukengerei
een koekepan met anti-aanbak laag (bij deze koekepan heb je veel minder vet nodig om te bakken)
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124646
Homepage ID
9412
Smaak
N
Teller
552
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
zilvervliesrijst koken.deze moet wel droogkoken en niet afgieten anders gaat de smaak van het boillionblokje verloren.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
koosy