Romige kabeljauw uit de oven

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 01/20/1999 - 11:15
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 gr.
Smeer de ovenschaal in met olie en verdeel de preiringen over de bodem. Controleer of er geen graten meer in de filets zitten en verwijder ze zonodig met een pincet. Leg de visfilets tegen elkaar in de ovenschaal.
Verhit de olie in een braadpan en bak op een zacht vuur de uien glazig. Voeg de kerrie toe en bak deze even mee, daardoor smaakt de kerrie minder bitter. Roer de creme fraiche door dit mengsel en verdeel het over de visfilets.
Strooi er de kaas over en plaats de schaal in de oven.
Maak het gerecht in circa een half uur gaar en bruin.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
4 kabeljauwfilets a 150 gr. met peper en zout bestrooid. - Olie om de schaal mee in te vetten - 2 preien, in ringen gesneden - 2 eetlepels (olijf)olie - 2a3 uien in ringen gesneden - 1 eetlepel kerriepoeder - 200 ml. bekertje creme fraiche - 100 gr. belegen kaas, geraspt -
Hulpmiddelen & keukengerei
ovenschotel
Leuke tips
Lekker met een tomatensalade.

Tip:vervang de prei door plakjes courget en stukjes rode paprika.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124645
Homepage ID
4631
Smaak
N
Teller
1502
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
esthe