Biscuit

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 01/20/1999 - 10:41
Bereidingswijze
Verwarm de oven tot 180 graden C. . Voeg 1/3 deel van de suiker toe aan de dooiers en klop met een garde tot het geheel luchtig en zo dik is dat het langzaam glad vloeit. Voeg een mespunt zout bij de eiwitten en klop ze, onder regelmatig toevoegen van de rest van de suiker, zeer stijf. Spatel ze voorzichtig onder de dooiers.
Roer de gezeefde bloem er voorzichtig door en doe het deeg in een beboterde vorm, waar ook bloem in gestoven is, zet deze in de oven en laat 30 tot 35 minuten bakken. Haal de biscuit uit de oven, haal ze uit de vorm en laat ze op een rooster afkoelen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Biscuit
Ingrediƫnten
4 eiwitten - 1 mespunt zout - 20 gram boter -125 gram suiker - 125 gram bloem - 6 eidooiers
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
124632
Homepage ID
2355
Smaak
Z
Teller
1022
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
sylvia