Ijstaart

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 01/20/1999 - 10:39
Bereidingswijze
Neem de springvorm maar vet hem niet in. Beleg de bodem met de schuimkoekjes en maak de Klop Klop volgens het recept klaar. De overgebleven koekjes tot kruim maken en door de Klop Klop mengen.Dit mengsel overgieten in de springvorm en deze in de diepvries zetten. Als de ijstaart bevroren is kun je hem met de slagroom garneren.
Vertel iets leuks over dit recept
Een luchtige caloriearme ijstaart waar kinderen dol op zijn!
Ingrediƫnten
3 p. Klop Klop - 2 p. schuimkoekjes - slagroom voor de garnering
Hulpmiddelen & keukengerei
springvorm van 26 cm. doorsnede.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
124631
Homepage ID
4631
Smaak
Z
Teller
2000
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
esthe