Zoute Stengels

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 01/20/1999 - 10:35
Bereidingswijze
Rol het deeg uit ter dikte van een rijksdaalder. Snij er repen van 2 cm. breed van. Bestrijk ze met eistrijksel en bestrooi ze met de grove zoutkorrels. Snij er stukjes van 7 cm. lengte van en leg ze op een natgemaakte bakplaat. Bak ze in een oven van 220 graden C. in ongeveer 15 minuten af. Neem ze van de bakplaat en laat ze afkoelen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Zoute stengels
Ingrediƫnten
100 gram bladerdeeg zie recept op mijn pagina of uit de diepvries kant en klaar - 50 gram grove zeezoutkorrels - 1 eidooier
Leuke tips
Zeer apart als borrelhapje!!!!
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
124629
Homepage ID
2355
Smaak
P
Teller
484
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
sylvia