Yoghurtijs Met Bosvruchten

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 01/20/1999 - 10:25
Bereidingswijze
Suiker door de yoghurt roeren tot deze opgelost is.
Andere ingredienten toevoegen en zorgen dat alles goed gemengd is.
In de ijsmachine gedurende 20 tot 30 minuten laten draaien.
Ongeveer 20 tot 30 minuten in diepvries laten rijpen.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Nagerecht te maken met roomijsmachine. Makkelijk en snel recept.
Ingrediƫnten
4 dl magere yoghurt
2 dl slagroom
100 g. kristalsuiker
130 g. bosvruchtensaus
sap van halve citroen
Hulpmiddelen & keukengerei
Kleine huishoudelijke roomijsmachine
Leuke tips
Kan men serveren met toefje slagroom, ijswafeltje en eventueel wat verse rode vruchten.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
124625
Homepage ID
10644
Smaak
Z
Teller
5539
Waardering aantal
3
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
27
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
leonardernest