vegetarische couscous

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 01/20/1999 - 00:37
Bereidingswijze
Alle groenten in blokjes snijden.Ui en knoflook in olijfolie bakken.Als het lichtbruin is,de quorn even meebakken,de gember,kaneel en komijn erbij en ook de groenten.Even alles bakken,1/2 liter water en het bouillonblokje erbij en aan de kook brengen.Kikkererwten en rozijnen toevoegen en alles 15 min.laten pruttelen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Vegetarische variatie op marokkaans gerecht
Ingrediƫnten
*1 ui*1 kleine winterwortel*1 kleine courgette*1 groene paprika*2 tomaten*1 bakje quorn*3 eetlepels rozijnen*2 tenen knoflook*1 groentebouilliontablet*1 blikje kikkererwten*1 thl.komijnpoeder*1 thl.gemberpoeder*1 thl.kaneel*
Leuke tips
Opdienen met coucous en harissa.
Recept voor harissa:3 el.sambal oelek,1 el.olijfolie,1 thl.fijngewreven karwijzaadjes en een uitgeperst teentje knoflook door elkaar roeren.Verdunnen met het kookvocht van de couscous tot een sausje
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Vegetarisch
Recept ID
124603
Homepage ID
10653
Smaak
P
Teller
8400
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
19
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
lil